C. van dijk Bouw- & Timmerwerken

Cees van Dijk is de spil van het bouwbedrijf met ruim 25 jaar ervaring in alle voorkomende bouw- en timmerwerkzaamheden. Of het nu gaat om een woning of bedrijfslocatie, er is alles in huis om uw bouwprojecten tot een goed en mooi resultaat te brengen!

Bent u op zoek naar een persoonlijk, kleinschalig bouwbedrijf met kennis van zaken, oog voor detail en die naar uw wensen luistert? Dan bent u bij Cees van Dijk aan het juiste adres voor uw nieuwbouw, verbouw of renovatie projecten.

 

Door de vakkennis die door de jaren heen is opgedaan zijn alle werkzaamheden vakkundig en professioneel. Er wordt uitsluitend gewerkt met de juiste mensen die weten waar ze mee bezig zijn, verantwoord gereedschap en materialen maar ook met heel veel enthousiasme, precisie en efficientie. Daarnaast staan service en kwaliteit beiden hoog in het vaandel.

Spreekt deze werkwijze u aan? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie, toelichting of een eventuele een offerte op 06-52131973 of per email cvandijkbouwentimmerwerken@hotmail.com