Gardenlux Stones & Paving

Gardenlux Stones & Paving is een allround leverancier van sierbestrating, natuursteenproducten en decoratieve tuinelementen. Na de oprichting in 2004 heeft Gardenlux al snel de tuinwereld veroverd. Inmiddels heeft Gardenlux meer dan 160 aangesloten dealers, waar uitsluitend het volledige assortiment verkrijgbaar is.

Gardenlux Stones & Paving is ontstaan uit de behoefte om Nederlandse tuinen te verrijken met A-kwaliteit bestrating. Mede dankzij een breed aanbod van materialen behoort Gardenlux tot één van de toonaangevende bestratingsleveranciers in Nederland. Vooruitstrevend, luxueus, duurzaam. Gardenlux vindt een geheel nieuwe visie van unieke tuinmaterialen uit.

Met eigen designs, ontworpen door een nieuwe generatie wordt er niet alleen gekozen voor de standaard, maar ook voor onderscheidende materialen.

Gardenlux streeft ernaar om iedere Nederlandse de luxe uitstraling te geven die het verdient. Landelijk of modern, kleine of grote tuin, met unieke tuinmaterialen helpen we van uw tuin een tweede leefruimte te creëren. Heel Nederland optimaal laten genieten van de tuin, dat is het doel! 

“De eerste stap naar jouw droomtuin!”