ICT3BRUGGEN

Wij vinden dat ICT middelen zich moeten gedragen zoals u dat wilt: helpen bij de aanschaf van nieuwe computers, printers en andere randapparatuur en het aanleggen, beheren van netwerken.

ICT3Bruggen is een IT partner voor bedrijven die willen profiteren van gespecialiseerde IT oplossingen. Wij geven een betrouwbaar advies over benodigde computersystemen, een opmaat gemaakte website, en een goede beveiliging van uw IT systemen. U hoeft zich geen zorgen te maken om uw IT omgeving.
Dat doen wij wel.

Webdesign en huisstijl

WordPress website’s
Liever geen gedoe met ingewikkelde codes? WordPress is een perfecte oplossing voor jou die volledige controle over zijn website wil hebben. Je website eenmaal klaar? Wees gerust, wij doen aan nazorg!

Wilt u toch de codes induiken en liever gebruik maken van html/css dan kan dat natuurlijk ook.

Huisstijl, en div grafische designs.

Om een merk te kunnen herkennen en herinneren is het van belang dat zaken als logo’s, kleuren en typografieën elke keer exact hetzelfde zijn. Mensen zien immers dagelijks duizenden merkuitingen, waardoor snel kans is op verwarring.

Onderhoud

Van uw computer, laptop of tablet.
Wist u dat uw computer net als uw CV-ketel en uw auto onderhouden moet worden? Daarom bieden wij u een onderhoudsabonnement aan. Met een onderhoudsabonnement van ICT3Bruggen verzekert u zich op een voordelige manier van preventief onderhoud van uw computer en voorkomt u vervuiling, vertraging en veroudering van uw computer. Door dit abonnement af te sluiten heeft u altijd een computerhulp bij de hand. Als trouwe klant bent u een maal per jaar verzekerd van het nodige onderhoud aan uw computer en kunnen wij u volledig ontzorgen met uw computerproblemen. Indien gewenst krijgt u voorrang bij incidenten of storingen.

Reparatie

van uw smartphone, tablet, laptop ?
Het opsturen naar een officiële reparatiecentrum voor reparatie zal een paar weken duren.
Bij ons kunt u direct terecht voor zowel scherm reparaties als andere reparaties.

Hardware

Op zoek naar een nieuwe smartphone, tablet of laptop?
Bij ons kunt u terecht voor de nieuwste en beste smartphones, tablets, laptops en computers van de bekendste merken. Wij beschikken over zowel nieuwe als refurbished toestellen van de bekendste merken.

Hiernaast hebben wij ook een groot assortiment aan accessoires voor uw hardware waaronder smartphonecases, screenprotectors, laptop tassen en printers. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs bij ons op kantoor of neem contact op.