Sponsors en partners

Sponsors zijn voor ons meer dan alleen een sticker op de auto. Uw investering in ons team moet ook wat voor u opleveren. We zijn creatief in allerlei diensten zoals het “uitlenen” van onze auto in uw showroom of het bieden van rij ervaringen met uw personeel, klanten en relaties. Tijdens een drankje en een hapje delen we ook graag onze ervaringen en hoe we organisatorische en technische uitdagingen in de voorbereiding en tijdens de rally hebben aangepakt. Dat kan zeer leerzaam zijn voor uw bedrijfsvoering en interesse maar ook motiverend werken voor uw personeel.

Heeft u een klein bedrijf of particulier en zelf geïnteresseerd in de rallysport en wilt u graag een steentje bijdragen dan hebben wij ook een “Club van 250” waarbij we uw logo goed zichtbaar op de achterkant van onze auto plaatsen.

Tijdens de voorbereiding en de rally zelf zullen wij indien mogelijk elke dag op social media zichtbaar zijn met een verslag en bij voldoende aanmeldingen willen we ook televisie zendtijd gaan aankopen. Indien gewenst linken wij ook door naar uw eigen social media accounts en web site.

Heeft u bedrijf een klantenbestand dat geïnteresseerd is in de rallysport, autosport, avontuur, klassiekers en wilt u uw logo zichtbaar maken op de auto en meeliften met onze media uitingen? Wij hebben standaard aanbiedingen voor sponsoring en presentatie maar we denken ook graag buiten de box.

Onze ambitie reikt verder dan alleen het uitrijden van de Dakar met een mooi resultaat. Ons team heeft door deelname aan de autocross competitie veel ervaring met het gebruik van duurzame brandstoffen en we zijn momenteel samen met de Dakar organisatie ASO en de FIA aan het onderzoeken hoe we dit ook in de Dakar kunnen toepassen. Voor volgend jaar hebben wij grootse plannen. Wij kunnen dit niet alleen dus wij werken graag samen met partners die meedenken en eventueel meewerken. Op deze manier kunnen we samen onze kennis en ervaring verder uitbouwen, testen tijdens de rally en eventueel toepasbaar maken naar producten voor uw klanten.

Wij willen graag met u praten over alle mogelijkheden die wij bieden!

Platina 

– Onderkant 
– Grote sticker zijkant

– Bij voldoende aanmeldingen zichtbaarheid op televisie

-Vermelding van uw bedrijf in onze social media uitingen

Rijervaring met u en uw relaties of personeel, delen van ervaringen tijdens hapje en drankje. Partnerschap en eventueel ontwikkeling en testen van uw producten in de rally.

*Prijzen op aanvraag

 
 

Gold 

– Deuren 
– Zijkant 
– Motorkap

-Bij voldoende aanmeldingen zichtbaarheid op televisie

-Vermelding van uw bedrijf in onze social media uitingen

Rijervaring in onze Dakar auto met u en uw relaties

*Prijzen op aanvraag

Zilver 

– Wielkasten 
– Grote sticker achterkant 
– Bumper voorkant
– Bumper achterkant

– Vermelding van uw bedrijf in onze social media uitingen

Voor deze sponsoring brengen we de auto langs voor bezichtiging in uw bedrijf of showroom.

*Prijzen op aanvraag

Brons 

– Raam achterkant

– Lidmaatschap Club van 250

*Prijzen op aanvraag

Schrijf je in als sponsor!

Benieuwd naar de prijzen en wilt u meer informatie? Stuur ons een bericht!

Type sponsoring*