Van der Hoef Kozijnen

Hoef Kozijnen is sinds 1995 gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en plaatsen van ramen, deuren, , dakkapellen, rolluiken, puien, zonwering, horsystemen en gevelbekleding.

Eigenaar Geert van der Hoef heeft een achtergrond in de bouwwereld waar zijn technische kennis al gauw in de richting van kozijnen in het algemeen ging. Na enige jaren als kozijnenspecialist werd het idee geopperd om als eenmanszaak te gaan starten met als voornaamste specialisatie kozijnen in het algemeen. De materialen waarmee Hoef Kozijnen zijn producten levert zijn uit hoogwaardige kunststoffen en aluminium van het beste soort.

Door als onderneming klein te blijven bereikt men bij Hoef Kozijnen grote resultaten. Flexibiliteit, service en persoonlijke aandacht zijn absolute pluspunten. Als directe dealer van vele bekende fabrikanten is het bij Hoef Kozijnen gebruikelijk om snel te kunnen leveren tegen zeer scherpe tarieven. Om een goede indruk te krijgen van de vele mogelijkheden kunt u uiteraard een vrijblijvend bezoek brengen aan onze showroom, onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Bel voor een vrijblijvende afspraak naar : 0180 553 453, of stuur een email naar info@hoefkozijnen.nl