Veldhuizen Fijnmetaal

Eerst naast het bestaande werk als gereedschapmaker in de spuitgiet matrijzen voor Mediche en verlichtings techniek.

Daarna als volledig zelfstandig draai bedrijf en de resterende tijd opgevuld als ZZP’er in verschillende RVS en Staal toepassingen en montage.

Toen er al snel voldoende werk was hebben we een groter pand gezocht om meer macine’s te plaatsen en aan de vraag te voldoen.

Begin 1996 kwam er een pand (ons huidige pand) te koop waar een landbouw mechanisatie bedrijf zat en dat werd halverwege dat jaar definitief.

Binnen dat pand zijn we uitgegroeid tot een bovenmate modern bedrijf met hyper moderne machines met robot belading voor ons huidige werk.

Maar in de tussen tijd is er heel veel geïnnoveerd van ontwikkeling van producten tot het van machine onderdelen om de productie te kunnen waarborgen.

Daarbij was er ook veel vraag naar innovatie in de auto en motorsport waar wij veel vraagstukken hebben ingevuld en nog invullen

Daaruit is een tak van Automotive onderdelen ontstaan waar ons bedrijf voor 35% van de omzet uit haalt en daar flink in innoveert en verbeterd.

Wij bedienen een aantal grote bedrijven waar onder veel fabrikanten van voor aanstaande producten in de Bouw, Transport, en Auto-industrie.